salami finocchiona

salami finocchiona

To salami typowe dla Toskanii z dodatkiem ziaren kopru wloskiego, ktòry nadaje charakterystyczny anyzowy smak tej wedlinie ( na zdjeciu widac zielone ziarenka). Moje ulubione salami.:)

dodane na fotoforum:

kazia53

kazia53 2010-05-05

Witam :-* Serwujesz nam salami?! uwielbiam, a takiej jeszcze nie jadłam. Wyglada apetycznie :-) Pozdrawiam i zycze smacznego oraz milego popoludnia :-)

ewka67

ewka67 2010-05-05

Uwielbiam większość Włoskich wędlin.....Mają taki swój specyficzny smak.....)))

vesper5

vesper5 2010-05-05

...witam i pozdrawiam serdecznie wieczorkiem...ja to akurat za salami nie przepadam...:)))

margoku

margoku 2010-05-05

Ewo! To prawda, ze wdliny wloskie maja inny smak. Nasze polskie tez byly kiedys bardzo dobre, a teraz, ech....:(
Zreszta duzo wedlin tutaj jest surowych - suszonych.
Vesper! To jest bardzo delikatne w smaku.

gotujmy

gotujmy 2010-05-06

ja tez lubie salami ale nie wszystkie rodzaje !

dodaj komentarz

kolejne >