To salami typowe dla Toskanii z dodatkiem ziaren kopru wloskiego, ktòry nadaje charakterystyczny anyzowy smak tej wedlinie ( na zdjeciu widac zielone ziarenka). Moje ulubione salami.:)
dodane na fotoforum:
kazia53 2010-05-05
Witam :-* Serwujesz nam salami?! uwielbiam, a takiej jeszcze nie jadłam. Wyglada apetycznie :-) Pozdrawiam i zycze smacznego oraz milego popoludnia :-)
ewka67 2010-05-05
Uwielbiam większość Włoskich wędlin.....Mają taki swój specyficzny smak.....)))
vesper5 2010-05-05
...witam i pozdrawiam serdecznie wieczorkiem...ja to akurat za salami nie przepadam...:)))
margoku 2010-05-05
Ewo! To prawda, ze wdliny wloskie maja inny smak. Nasze polskie tez byly kiedys bardzo dobre, a teraz, ech....:(
Zreszta duzo wedlin tutaj jest surowych - suszonych.
Vesper! To jest bardzo delikatne w smaku.
gotujmy 2010-05-06
ja tez lubie salami ale nie wszystkie rodzaje !