Upiec biszkopt kakaowy z 5 jajek
Masa wisniowa;
300ml krekówki
śnieżka
2 galaretki wiśniowe
3łyżki cukru pudru
1szkl.zmiksowanych wiśni(miksowałam blenderem)
Pianka cytrynowa;
śniezka
galaretka cytrynowa
szkl.mleka
Pianka capuccino;
snieżka
szkl.mleka
1/2szkl capuccino( orzechowe,czekoladowe)
2łyżki żelatyny
Masa wiśniowa:
2 galaretki rozpuścić w 300ml wody , odstawić.
Kremówkę ubić z cukrem pudrem na sztywno, dodać teżejacą galaretkę i zmiksowane wiśnie, wylać na biszkopt.
Ubić snieżke dodać tężejąca galaretke cytrynową rozpuszczoną w 200ml.gorącej wody,wylać na mase wiśniową
Ubić śnieżke z mlekiem dodac capuccino,rozpuszczona żelatyne w niewielkiej ilości wody i wylać na pianke cytrynową.Wierzch ciasta dowolnie udekorować,wstawić do lodówki.Smacznego