***

***

gonia07

gonia07 2013-05-07

Pyzate kwiecie. Patrzmy, póki jest. :)

nuta5

nuta5 2013-05-07

To prawada, kolory są takie nasycone..:)))

zzzzzzz

zzzzzzz 2013-05-08

A owoce dobre na przetwory ;)

nuta5

nuta5 2013-05-08

Nie wiedziałam o tym... :))

zzzzzzz

zzzzzzz 2013-05-08

Owoce Pigwowca japońskiego należy zebrać po pierwszych przymrozkach,ugotować i przetrzeć,dodać cukru ,pasteryzować i otrzymuje się doskonałą konfiturę stanowiącą bazę napojów.Potwornie kwaśna,może zastąpić cytrynę.

nuta5

nuta5 2013-05-08

Dziękuję za przepis, można się na garnku czegoś nauczyć:)))
Czekam na ...przymrozki;) ale póki co, będę się rozkoszowała
barwną paletą kolorów wiosny:)))

dodaj komentarz

kolejne >