Faszerowana pierś z indyka

Faszerowana pierś z indyka

1 kg piersi z indyka
30 dag pieczarek
1 cebula
15 dag żółtego sera
sól, pieprz, czosnek, majeranek

Pieczarki zagotować, usmażyć na oleju z cebulką, zimne zmielić.
Pierś rozbić, przyprawić, posmarować pieczarkami, posypać starkowanym serem, zwijać jak roladę.
Związać, obsmażyć na patelni z każdej strony w celu zarumienienia. Dusić w rondlu pod przykryciem około 1,5 godziny. Podlewać od czasu do czasu wodą .

anet36

anet36 2012-04-15

wygląda smacznie:) pozdrawiam

oliwkaa

oliwkaa 2012-04-15

Smakowita roladka miesna !!!

agagi

agagi 2012-04-15

Fajny pomysl, znam podobna roladke z piersi i pieczarek tylko ta moja zawija sie w ser ;)
Pozdrawiam! :))

beata3

beata3 2012-04-15

ŚLICZNA FOTKA POZDRAWIAM

jeanne

jeanne 2012-04-15

świetnie wygląda ;-)))

jolak54

jolak54 2012-04-15

Wygląda bardzo apetycznie........:)))

krynia2

krynia2 2012-04-15

Pycha...........smakowite jedzonko...........spróbuję.......pozdrawiam.

oya04

oya04 2012-04-15

Bardzo fajne jedzonko :)

aguta11

aguta11 2012-04-16

apetycznie wyglada...

xaviera

xaviera 2012-04-16

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę :))

aston9

aston9 2012-04-16

Kto jeśli nie Ty????

dodaj komentarz

kolejne >