Wegetariańskie...

Wegetariańskie...

Zaserwowałam dziś gołąbki...cóż ,zachwycano się,ale ja wolę z mięskiem.
Nadzienie z ryżu,pieczarek i soi...użyłam kapusty szpiczastej,roladki lekko obsmażyłam i ułożyłam w brytfance na pozostałych liściach....na to sos pomidorowy i do pieca...Po godzinie pieczenia w 180*C z termoobiegiem były gotowe...

Pozdrawiam zaglądających i miłego wieczoru życzę...:))
Ja dziś oglądam w 3D Avatar:))

Miałam jeszcze dopisać:
Die Tiere sind noch in dem Wald...
....bo gołąbki myśliwskie,czyli mięso w lesie:)))

halka

halka 2016-11-20

Podobne,wegetariańskie gołąbki przygotowuję na Wigilię;używam kapustę włoską a nadzieniem jest kasza gryczana z pieczarkami.Wszystko zalewam sosem grzybowym...rodzina się zajada.
Miłego oglądania Dorotko....pozdrawiam.

lumixfz

lumixfz 2016-11-20

Ale kusisz ;)

milek4

milek4 2016-11-20

Ja również wolę te tradycyjne z mięsem, ale na ich widok skusiłbym się bez zastanowienia;)

lumixfz

lumixfz 2016-11-20

http://www.klubinteligencjipolskiej.pl/2016/11/skala-niewolnictwa-w-polsce-czemu-zarabiamy-4-x-mniej-niz-niemcy-przy-identycznych-cenach/

zadra

zadra 2016-11-21

Wegetariańskie też smaczne :)

ewjo66

ewjo66 2016-11-21

jeśli wegetariańskie to jest ok...mnie to nie przeszkadza...zwykle robię mięsne, bo w domu mięsożerni...

krychan

krychan 2016-11-21

pewnie by mi smakowaly ..
lubie miesko ..ale i bezmiesne dania chwale sobie :)

jaworr

jaworr 2016-11-21

Może być czas od czasu smaczne toto ...super kadr..:))

jaska15

jaska15 2016-11-22

zrobie!

burek

burek 2017-01-11

Lubię... ale jeść. Strasznie dużo przy tym roboty. Kiedyś zacząłem, ale zaraz zrezygnowałem i na talerzu było wszystko osobno. Osobno kapusta, osobno farsz. Też z mięskiem zresztą... :)))

kajus63

kajus63 2017-03-14

Dużo u Ciebie fajnych zdjęć jedzenia.
Prowadzisz może blog kulinarny?

Porywam do ulubionych.
Pozdrawiam

dodaj komentarz

kolejne >