Dzisiaj na obiadek:
ŻEBERKA PIECZONE WE FRANCUSKIEJ MUSZTARDZIE,MIZERIA TAKA JAK LUBIĘ,Z NUTKĄ KWASKOWO-SŁODKĄ,PIECZONE ZIEMNIACZKI Z DIPEM,MUSZTARDA I SOS KECZUP.SMACZNEGO.
Skoro są pytania: tak wysmarowane musztardą francuską i upieczone,co jakiś czas trzeba podlewać wodą,żeby nie wyschły.
dodane na fotoforum:
beata3 2011-01-24
smaznego
kazia53 2011-01-24
Rewelacyjne danie! Lubie zeberka, a do tego tak pieknie podane?! Super foto! Smacznego ;-)
thefrog 2011-01-24
mniami :]
kot54 2011-01-24
No to my z moja męża jesteśmy załatwieni takim widokiem......
żeberka, słów brak.....nigdy nie pomyślałam żeby użyć
francuską musztardę do żeberek a używam,człowiek całe
życie się uczy. Ale teraz wiem.
kot54 2011-01-24
Dzięki Szefie......:))
lucesse 2011-01-24
Wiesz co.....cudnie wyglądają te żebereczka i choć zbytnio nie zajadam się mięskiem masz u mnie dużego plusa za tak apetyczne danie !:)
Potrafisz zachwycić, gratuluję !
eliza71 2011-01-24
ODDAM WSZYSTKO ZA ŻEBERKA,APETYCZNIE WYGLĄDAJĄ:) POZDRAWIAM I GRATULUJE PIĘKNEJ I BARDZO APETYCZNEJ GALERII
lila25 2011-01-24
Jestem w szoku , zeberka wygladaja zabojczo!!
arenia 2011-01-24
Witaj Mistrzu, no pycha,pycha i jeszcze raz pycha ... (*__*))) pozdrowienia
kwiatek 2011-01-24
jednak jak sam szef zaserwuje to mucha nie siada - nie dość,że pyszne to jeszcze jak podane-miłego wieczorku Sławku!
grejsia 2011-01-24
Jak zwykle...nic dodac, nic ujac....wspaniale, smaczne....i wzywajace do proby sil...
teresaj 2011-01-24
Wygląda wspaniale i kusi niesamowicie do przekąszenia ale nie dam się!
Pozdrawiam serdecznie :))))))
owca47 2011-01-24
mizeria musi być koniecznie słodko - kwaśna, tak ja śledziki w śmietanie. A ja trzeci dzień na białkowej, eh ...
nika81 2011-01-24
...ziemniaki kocham w każdej postaci.....a i mizerię robię słodko-kwaśną,przepis mojej babci
violinka 2011-01-24
JAK ZAWSZE BAJECZNIE i pychaaaaaaaaaaaa pozdrawiam szefa serdecznie
aneciaa 2011-01-24
no czasami trzeba ode4tchnac ;))))) drogi kolego hihhihi bo jak zefowa jest to latac trzeba jak kot z pecherzem
aniajaw 2011-01-24
Ale rarytasik, po prostu palce lizać:)
Przyjemnych i kolorowych snów życzę :) Pozdrawiam milusio:)
basik1 2011-01-24
Sławku!!!
jak TY kusisz!!!
a my z mężem jesteśmy na diecie...proszę o coś bardziej strawnego;)))
pozdrawiam ciepło!
marrgok 2011-01-24
o kurcze! jak to w musztardzie francuskiej? tak po prostu wysmarowane na grubo i upieczone? wyglądają super apetycznie...
:o))
a co do białego wina.. ja juz dawno preferuje białe bardziej niż czerwone... ma mniej garbników i jest delikatniejsze... np Saint Annac albo Kressman... obydwa Bordeaux... wyśmienite do owoców morza i serów...
polecam
:o))
ceezar 2011-01-24
Pozdrawiam życząc milego i udanego tygodnia :)
julaa1 2011-01-24
Już mam ślinotok
Pozdrawiam
jaworr 2011-01-24
Mnie braklo slow zachwytu.........az slinotoku dostalam....))
milego wieczoru zycze.....
olivka9 2011-01-24
Świetnie przyrządzone ,pięknie podane i jeszcze ta kwaśno-słodka nutka...brawo szefie ;o)pozdrawiam
dosiak 2011-01-24
Żeberka napewno pyszne - ale urzekasz mnie sposobem podania potraw - rewelacja, pozdrawiam :)
irenak 2011-01-24
Swietnie ,,,dla kazdego cos pysznego, u Ciebie ,znajdzie sie.Pozdrawiam:))
olivka9 2011-01-25
o tej porze... kto pije kawe:o))
lucesse 2011-01-25
...to tylko trochę napuszony pelikan...Dobrej nocki i snów kolorowych dla Ciebie :))
bozka03 2011-01-25
Dziekuje za pyszny obiadzik....:)
bozka03 2011-01-25
Pozdrawiam serdecznie :)
slawa1 2011-01-25
Kto jada ostatki jest piękny i gładki.Mam nadzieję ,,ze więcej już nie będzie chętnych na smakowity kąsek:)Pozdrawiam.
anabeel 2011-01-25
dobrze ,że taki szef nie mieszka w moim mieście...
bo linie szlag by trafił..
wszystko tak smacznie wygląda...
anabeel 2011-01-25
ale przy takim kimś, co takie pyszności serwuje...ochh....to było by wyzwanie.....hahaaa
mondia 2011-01-25
A ja jestem wieczny głodomorek i lubię dobrze zjeść....
sorki ale będę wpadać i podkradać Ci pomysły....nie wiedziałam że na garnku takie pyszności....miłego dnia :))
wgr51 2011-01-25
swietne....mozna wykorzystac pomysl..ciao.
gotujmy 2011-01-25
O mniam.... moje sardynki przy tych żeberkach to niezły pasztet hahaha
klarisa 2011-01-25
rewelacja..................smacznego.....pozdrawiam ..............
blujack 2011-01-25
Toż to królewskie danie !!!!!!!!
ale narobiłeś smaku ,na pewno jest pyszne ....
pozdrwiam bardzo serdecznie ,miłego popołudnia .......:)
fotodjg 2011-01-25
Dużo pysznego jedzenia u Ciebie.:)
Kotków, które potrzebują domu jest dużo, więc na pewno znajdziecie.A kot to wspaniałe zwierzę.:)
ewa54 2011-01-25
Dzięki za odwiedziny i miłe komentarze! Pyszne dania!! A co do Szmaragdu to była tam jedna lilia , którą pokazal mi miejscowy milośnik przyrody!
toniek 2011-01-25
Pomóżcie
KUBA BY PRZEŻYĆ POTRZEBUJE POMOCY
WKLEJCIE TO ZDJĘCIE Z OPISEM NA SWÓJ PROFIL ( zdjęcie ma zaledwie 24kb ) I POLEĆCIE ZNAJOMYM KAŻDA ZŁOTÓWKA RATUJE PSU ŻYCIE
PILNE - Każda złotówka i dalsze przekazanie tematu na Waszych blogach pomoże Kubie!!!
Pies został podpalony.
Był w zamknięciu w kojcu,nie miał szans ucieczki.
Zwyrodnialców nie znaleziono.
Kuba ma liczne poparzenia i otwarte rany.Cudem przeżył.
Potrzebne jest długotrwałe i kosztowne leczenie.
Przebywa pod opieką Fundacji Mrunio.
Dzięki wspaniałym ludziom ma szanse przeżyć, choć rany psychiczne na pewno się nie zagoją...
KAŻDA ZŁOTÓWKA I NAPISANIE O TYM NA WŁASNYM BLOGU BĘDZIE DLA NIEGO POMOCĄ.
Konto Fundacji Mrunio, na które można wpłacać datki na leczenie Kuby:
Bank PEKAO S.A I O. w Kłodzku
85 1240 1965 1111 0010 1171 6801
Więcej :
www.otowroclaw.com/news.php?id=58883 odp.
kwiatek 2011-01-25
re: aqle nie jesteś sam - bo ja też haha!!- miłego popołudnia!
salma4 2011-01-25
same pyszności.............miłego wieczorku.........
atessa 2011-01-25
Czy rozważałeś już opcję adopcji Głodomora? ;)
alemark 2011-01-25
I znow mam pyszna kolacje... dzieki Slawku... pyyyyyychaaaaa!!!
Pozdrowienia wieczorne wraz usmiechem Ci zostawiam:))
dalia22 2011-01-25
Dziś wysiada mi psychika , nic nie przełknę , zostawiam na jutro..:) Miłego wieczorku:)
tczew54 2011-01-25
O mama mija. Pięć minut przewijałam by dać komentarz. Już wszyscy wszystko powiedzieli, ale żeberka wyglądają naprawdę rewelacyjnie. Pozdrawiam.
prelud 2011-01-25
Re: Usmażone w TAKIM rondelku??:] He he... ależ proszę bardzo:) Niestety, tylko wirtualnie mogę poczęstować... ale za to właśnie smażą się świeże:))
lisicaa 2011-01-26
witam i pozdrawiam i mily usmiech zostawaim ,no no ale smakolyki :)
kofta73 2011-01-26
Pieczone żeberka... pewnie niebo w gębie, ale odpuszczę sobie dzisiaj na konto Twojego mniamuśnego deserku :)
Pozdróweczka :)
basik74 2011-01-28
:)))mniam
jeanne 2011-01-29
O NIEEEEE !!!!!!! TU POWALIŁEŚ MNIE NA KOLANA !!!!!!!
POWIEM TAK , TWOJA GALERIA NUMER JEDEN NA GARNKU POD WZGLĘDEM GOTOWANIA I DEKORACJI !!!!!!!!!!!!!!!!! KONIEC KROPKA.
jagoda8 2011-01-29
Witam-pyszne ,tak właśnie i ja robię i wiem że moim chłopcom bardzo smakują-pozdrawiam.
graz5 2011-01-31
....mmmmmmmmmmmm... zwijam się bo zgłodniałam...:)))))
selena7 2011-02-01
KURKA WODNA DAWNO TU NIEZAGLADAŁAM...ALEEE JEDZENIAAA....:)))A JA SIE ODCHUDZAM:((...:)
szept11 2011-02-14
O rety.....ratuj.....mnie te chrupiące żeberka z dodatkami też bardzo odpowiedają.....ale natychmiast przyznaj się,GDZIE????
.........w realu to łapczywie pochłonę.....i pewnie nie tylko ja.
nastia2 2011-02-17
na to bym się skusiła...;P