W kuchni niestety nie mam dobrego światła do foto, więc zdjęcie lepsze chyba nie będzie.
Drugi dzień gotowania dla Gości. Zupa krem z pieczonej papryki z dodatkiem rukoli i łososia czeka gotowa do wydania. Jako dodatek grzanki czosnkowo-pietruszkowe.
W tej kuchni gotuje się z najwyższej jakości produktów. Cenię właścicieli za profesjonalizm i styl w jakim kierują lokalem. Tutaj smak potraw i ich wygląd musi być perfekcyjny i dopracowany do ideału.
dodane na fotoforum:
hania44 2014-09-21
Brawo! :) Gratulacje! :) Masz talent i teraz będziesz czuł sie jak ryba w wodzie. Spełniły sie Twoje marzenia! :)
I mnie podoba sie profesjonalizm nie tylko w Twojej firmie ale wszędzie na każdym kroku! :)
violinka 2014-09-21
B R A W O Gratulacje wiedziałam że tak będzie pozdro serdeczne
szinue 2014-09-21
..podobnie i u mnie tak się serwuje..z najwyższej półki.. i smacznie..kiedyś pokażę..;)
rybka10 2014-09-21
serce i dusza na talerzu...tak odbieram Twoje gotowanie....cudownie, że trafiłeś do tej knajpki:))
elap6 2014-09-21
Brawo i jeszcze raz brawo.....wierzylam w Ciebie i nareszcie ktoś się poznał na Tobie :-)
anad60 2014-09-21
Szefie....jak goście zadowoleni to jest ok.
jeszcze nie raz ich zadziwisz.....Pozdrawiam :)
Danie na fotce niby zwykłe a podane wspaniale !!!
stachs7 2014-09-21
Podziwiam Cię!
gigos7 2014-09-21
Gratulujemy !!!
Życzymy samych sukcesów w pracy .
Cieszymy się ,że to robisz to lubisz a nawet z pełnymi efektami .
Ciekawy zestaw - bardzo estetycznie podany .
Miłego dnia :)
lisek52 2014-09-21
Ważne że goście zadowoleni z dnia na dzień będzie lepiej.
Powodzenia...pozdrawiam:)
atiseti 2014-09-21
masz talent, szkoda że tak długo Ci zeszło abyś wszedł na właściwą drogę :))))))
a mógłbyś już trząść szczecińską gastronomią :)
duch0 2014-09-21
wybrali Ciebie bo masz wiedzę, smak, styl i fantazję. Życie jest Twoją najlepszą szkołą .Powodzenia!
danutaw 2014-09-21
Brawo Sławku.., prawdziwy szefie .., gotuj z sercem, a wszystkim będzie smakować...!)
Miłego niedzielnego popołudnia życzę :)
janowa 2014-09-21
Powodzenia i zadowolenia z pracy:))
slav43 2014-09-21
Ciekawie z tym łososiem. Często robię zupę z grillowanej papryki, ale musze spróbowac z łososiem>:)
markc 2014-09-21
pasja to się liczy ,okraszone odrobiną talentu i szaleństwa !!!!pozdrawiam i życzę kiedyś własnego takiego lokalu byłby genialny :)
spoko44 2014-09-21
trzymam kciuki i cieszę sie razem z Tobą ,,,,sprzedaj czasami jakiś fajny przepis....pozdrowienia...
zawilec 2014-09-22
Gratuluję i życzę powodzenia.
Pozdrawiam.
beabar2 2014-09-22
super, juz wiem co zrobie z nadmiarem slodkiej papryki...twoj sos miodowo musztardowy dodaje do grila jako marynate i robi furrore, dzieki mistrzu.
Ja ostatnio dodaje miety gdzie popadnie nawet do mielonych i nawet pasuje...
limba 2014-09-22
jak w kuchni może nie być dobrego światła ?!!!!
maria10 2014-09-23
....gratuluję, że możesz pracować w tak wspaniałym zakładzie i że możesz się wykazać swoim talentem /bo jak piszesz nie masz wykształcenia w tym kierunku/ kulinarnym..... oby Ci się dobrze i długo tutaj pracowało..... :))))
isia222 2014-09-23
bo liczy sie pasja i serce do gotowania (no i troche telentu:):) . Ciesze sie, ze nareszcie jeste w restauracji gdzie i wlasciciele na to stawiaja! a nie tzlko na szybki zysk.
achach5 2014-09-24
Brawo ! Brawo! Brawo !
Właściwy człowiek, na właściwym miejscu !
Wydasz książkę z przepisami ?
Osobiście wolę książkę od poszukiwań
w internecie...Powodzenia :)))
viki10 2014-09-25
Gratulacje ! Wszyscy zadowoleni i o to chodzi :)) jeszcze raz gratuluję Mistrzu...
doka8 2014-09-26
ja tez serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę :)
Serdecznie życzę wielu pochwał , satysfakcji i .... grubej portmonetki :)