Tatar z tuńczyka z awokado i czerwoną cebulą. Cytrynowa emulsja. Przekąska doskonała.
Dla uzupełnienia koniecznie biała bagietka i masło.
dodane na fotoforum:
hania44 2017-03-30
Re. Białej Kici na pewno nikt nie odda na skórki pomimo, że białe futerka też są modne! :)
stachs7 2017-03-30
O mamuńciu!Super!
jaworr 2017-03-30
Apetycznie to wygląda...wolę tatara z polędwiczki wołowej, ale może dobry i z tuńczyka....:)))
adamowa 2017-03-30
Juz z daleka widzialam ze to chyba tatar ale w takim zestawieniu ? hmmm...napewno ciekawy smak uzyskales :) Podane po mistrzowsku ...jak to u Ciebie :) Uklony dla Mistrza :)
coma11 2017-03-30
Cytry nowa emulsja ???? ..........???? Hymmm jeżeli konieczna to proszę o recepture
wisko15 2017-03-30
WITAM :)
I NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO LUBIĘ TAKIEGO TATARKA:)
Z DORSZA TEŻ JEST BARDZO DOBRY :)
POZDRAWIAM
irena77 2017-04-01
Witaj ta czuprynka mi się podoba re:Sławku gdy ma się 17 lat i wstyd przykryty,to wszystko dopuszczalne w grach na wiosnę ha ha ha
Pozdrawiam :)
gniezno 2017-04-01
ładnych pare lat nie jadłem tatara a lubie.kociołek ma mały otwór,dwa trzy gatunki mięsa przełozyć liśćmi kapusty zalać piwem ,jak to moja mama mówi niebo w gębie pozdrawiam .
alkaa 2017-04-04
o matko i córko...jak człowiek cierpi oglądając ...tylko oglądając ...takie pyszności...