Włoskie klimaty XIII

Włoskie klimaty XIII

To co włoskie najlepsze,,,szyneczka parmeńska długo dojrzewająca,,,,,

dodane na fotoforum:

andzia58

andzia58 2009-09-05

...i melonik do niej mmmmmmmmmmmmmmniam :-))

czarna2

czarna2 2009-09-05

ajjjj jakie pychoty;-)

vespera

vespera 2009-09-05

Ruffi chętnie by tam wpadł ;P

marttom

marttom 2009-09-05

Pychotka

asiaju

asiaju 2009-09-05

Ale bym zjadła... jest przepyszna....

prelud

prelud 2009-09-06

No dobrze, a to z wierzchu, to białe, to co to jest??

mirka5

mirka5 2009-09-06

nie znam jej...Nasza chyba by tak długo nie dojrzała.

melman

melman 2009-09-06

szkoda, że tak śmierdzi ;p
a to białe to mega gruba warstwa soli żeby się "konserwowało"

elaw5

elaw5 2009-09-09

Lubie te przysmaki......

ludwikk

ludwikk 2009-09-15

prosciutto crudo, ale bardziej mi wchodzi kiełbasa wiejska, haha

doris

doris 2009-09-16

momo poprostu.....:)

edyta27

edyta27 2009-09-19

Czego mogę zazdrościć Włochom - rosną u nich trufle :)))

vena7

vena7 2012-06-05

mam podobną mniej dojrzałą..

dodaj komentarz

kolejne >