... jeszcze odrobinkę jej zostało :-)
dodane na fotoforum:
maxmen 2012-05-12
Hahaha... jeszcze nikt Ci nie napisał że trujesz rodzinę surowym, starym mięchem???
Hehehe... ja już miałem takiego mądrale, co sam zrobił i mu się spaprało.
Nooo... jak ktoś kupuje jakąś odświeżaną padlinę w supermarkecie to nic dziwnego... :)))
Mnie się za każdym razem udaje, a czasem dojrzewa miesiąc...:)))
Hahaha... no cóż niektórzy są bardzo utalentowani w gotowaniu. Nawet wodę na herbatę przypalą...:)))
bialada 2012-05-12
Niestety jadając surowe mięso nabawiłam się włośnicy i WIEKI ŻAL BO NIE MOGĘ ZDAWAĆ KRWI:( Tak więc uwaga z surowym mięsem , bo moje mięso było ze sklepu, niby badane...........!
maxmen 2012-05-12
bialada,
to chyba jakiś sklep z epoki króla Ćwieczka... :)))
Surowe mięso to surowe mięso, a mięso peklowane na sucho to już nie jest surowe mięso, tylko peklowane...:)))
pinecha 2012-05-13
... ja mięsko do takich celów, kupuję na bazarku w zaprzyjaźnionej budzie ;-)
-nigdy mi by do łba nie przyszedł pomysł, żeby mięso na wędlinkę dojrzewającą kupować w jakimś markecie ;-)