wędlinka dojrzewająca ;-)

wędlinka dojrzewająca ;-)

... jeszcze odrobinkę jej zostało :-)

dodane na fotoforum:

maxmen

maxmen 2012-05-12

Hahaha... jeszcze nikt Ci nie napisał że trujesz rodzinę surowym, starym mięchem???
Hehehe... ja już miałem takiego mądrale, co sam zrobił i mu się spaprało.
Nooo... jak ktoś kupuje jakąś odświeżaną padlinę w supermarkecie to nic dziwnego... :)))
Mnie się za każdym razem udaje, a czasem dojrzewa miesiąc...:)))
Hahaha... no cóż niektórzy są bardzo utalentowani w gotowaniu. Nawet wodę na herbatę przypalą...:)))

lila08

lila08 2012-05-12

no i to jest to :))) moje smaki ...mniammmm

bialada

bialada 2012-05-12

Niestety jadając surowe mięso nabawiłam się włośnicy i WIEKI ŻAL BO NIE MOGĘ ZDAWAĆ KRWI:( Tak więc uwaga z surowym mięsem , bo moje mięso było ze sklepu, niby badane...........!

maxmen

maxmen 2012-05-12

bialada,
to chyba jakiś sklep z epoki króla Ćwieczka... :)))
Surowe mięso to surowe mięso, a mięso peklowane na sucho to już nie jest surowe mięso, tylko peklowane...:)))

pinecha

pinecha 2012-05-13

... ja mięsko do takich celów, kupuję na bazarku w zaprzyjaźnionej budzie ;-)
-nigdy mi by do łba nie przyszedł pomysł, żeby mięso na wędlinkę dojrzewającą kupować w jakimś markecie ;-)

peagle

peagle 2012-05-29

no kurczę moja szynka z marketu była...ale pyszna wyszła...

dodaj komentarz

kolejne >