slawek9 2013-07-10
ja bym podziabał, dorzucił parę rzeczy i na ostrym ogniu zrobił w parę minut chińskie!!! czekać aż dojrzeje? 18 lat????????? :)
oldmax 2013-07-11
Ja teraz będę robił, ale dopiero jak much zdechną...gdzieś w październiku...listopadzie. :)
Teraz jest za ciepło.
pinecha 2013-07-11
-slawek9
... chinol też jest super ;-)
-ale taka wędlinka, to ma niepowtarzalny klimacik ;-)
slawek9 2013-07-11
ja jestem sam, robienie takich potraw jakie prezentujesz, tak samo jak "luna19", dla jednej osoby to jest tortura! najważniejsze, że nie żyję na hot dogach i hamburgerach, robię co mogę, byle zdrowo!!!!!!!
jedyna dojrzewająca wędlina o jakiej słyszałem to salami, no ale nie znam się na kuchni, przyznaję bez bicia! :)
pinecha 2013-07-11
-slawek9
... ja nawet jak jestem sam, to też lubię sobie pogotować ;-)
-wtedy robię sobie najczęściej golonkę, lub flaki czasami pizze
-a jak się czegoś za dużo zrobi, to zawsze można sobie zamrozić i wciągnąć gotowca, jak nadejdzie tak zwany dzień lenia ;-)
polo11 2013-07-11
muszę kiedyś coś takiego sporządzić ale ja niecierpliwy jestem i może się okazać że nie doczeka heheheheh