Przepis:
https://kuchnia.nethit.pl/post57.html#p57
dodane na fotoforum:
misia27 2009-01-14
slicznie;):)
pozdrawiam i buziaka na dobranoc zostawiam;):)
cmok cmok cmok
luna19 2009-01-15
chińszczyzna? mmm aż zapachniało
pozdrawiam
beata1 2009-01-15
´´_´´_´´_.:@:.@:: @
.....´´_´_´.:@::@::@::@:.
.....´´_.:@::@::@::@::@::@:.
.....´´.:@:: @::@::@::@::@::@:.
.....´@:@::@::@::@::@::@::@:@
.....:.•°*”¨˜”*° ”*..•°*”¨˜”*°•.:
.........................||
.........................||(o´,_,`o)
.(”)_(”)_.-””-.,.....||.´(_(O)_)`
.`O-O_`;_-._,_`)||.(:) `.,´(:)
(_•_,_)`___)_`-._)||.(,,,)..(,,,)☆ ☆
MIŁEGO POPOŁUDNIA ŻYCZĘ.
POZDRAWIAM I UŚMIECH ZOSTAWIAM:))))))
dotqa 2009-01-15
rewelacyjnie wyglada...pewnie też tak smakuję :) pozdrawiam ps. cichutko pytam : przepis dostanę? poproszę?! :)
aneta21 2009-01-15
swietnie wyglada a jak smakuje to hmmmmmmmmm
pinecha 2009-01-16
dotqa - oto przepis :-)
mięsko kroimy w paseczki, kosteczkę jak się komu podoba :-)
solimy, dodajemy parę kropel sosu sojowego, sosu słodko kwaśnego i odstawiamy na czas jak warzywka pokroimy. (ja dodaję jeszcze nasze grzyby suszone i mielone)
cebulę, paprykę, czosnek, marchewkę, dymkę kroimy w cienkie paseczki
mięsko chwilę dusimy potem smażymy (ma być twardawe)
najlepiej robi się to na wok`u jest szeroki i można mięsko na boczek przesunąć, teraz dodajemy masze warzywka chwilę podduszamy i wszystko dokładnie mieszamy (warzywa też mają być twardawe) Chińczycy lubią czuć składniki :-) to tyle
podajemy z ryżem lub jakimś chińskim makaronem np. ryżowy, sojowy, maniokowy jakikolwiek :-) smacznego
beata1 2009-01-16
Uśmiechnij się! Uśmiechnij!
Ot, tak... Na przywitanie dnia,
bo uśmiech, nawet malutki,
cudowną moc w sobie ma !!!
...........Pozdrawiam cieplutko :**
•´¨) ¸.•*¨)•´¨) ¸.•*¨)•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´..♡
(¸.•´♡
(¸.•´MIŁEGO DNIA•´¨)
BUZIACZEK:-))•´¨)
maxmen 2009-01-16
Właśnie.
Trzeba czuć co się gryzie. Ludzie w większości to wszystko rozgotowują na miazgę. ;)))
dotqa 2009-01-16
dziękuję ślicznie :) ... nie mogę się doczekać kiedy tego spróbuję .... pozdrawiam ;)
wesolla 2009-01-16
Ale pysznosci u Ciebie mniam..pozdrawiam
vivienn 2009-01-16
podziel sie nie badz pinecha:P