Mój wczorajszy "urobek"...Sok i dżem z czarnej porzeczki...
dodane na fotoforum:
terala 2011-07-16
....pracowita pszczolka z Ciebie.......podziwam Twoja "przetworowa krzatanine".......................:))).
maxmen 2011-07-16
Czarna porzeczka zwana "smrodyną" uwielbiam w każdej postaci.
PYCHOTA a nalewka na niej jest.......... no po prostu..... :)))
maxmen 2011-07-16
re.
Hahaha... to dopiero początek "TYRANIA"... jeszcze trochę ogórasów trza zrobić.. potem pomidory, buraczki, a na koniec kapucha kiszona...:)))
rybkag 2011-07-16
Ja ogórki kiszę w miarę dojrzewania, co trzy - cztery dni, po trochu...Potem podobnie - zaczną dojrzewać pomidory, na razie czerwone są tylko niektóre koktajlowe, ale te Filip zjada "na pniu"...