Jeszcze gorący

Jeszcze gorący

Zaopatrzenie na wolne dni

albisia

albisia 2011-11-10

Jak upiec taki śliczny chlebek? Mnie taki piękny nigdy nie wychodzi. Bardzo proszę o instrukcję.

jokam

jokam 2011-11-10

i ja też... i ja też...! :))

bulinad

bulinad 2011-11-10

wyglądają tak apetycznie ,że aż ślinka cieknie
na sam widok czuje zapach tych chlebków ;]

malako

malako 2011-11-10

zmawiam jeden bo nie kupiłam na jutro:))

skalnik

skalnik 2011-11-10

Najlepiej mieszkać w okolicy gdzie wypiekają paskudny chleb,
wtedy człowiek jest zdeterminowany i zrobi wszystko żeby żeby
jeść chleb dobry. Czytałem różne fora na temat pieczenia chleba
i się uczyłem , no i mi jakoś wychodzi . Najważniejsza jest praktyka .
Ja wypiekam chleb raz w tygodniu , a czasem i częściej .
Nie mam żadnych tajnych metod .
http://www.chleb.info.pl/zakwas-porady-praktyczne


http://www.youtube.com/watch?v=y-jN0ebulmk


http://www.gourmet.com/magazine/video/2008/03/bertinet_sweetdough

beata3

beata3 2011-11-10

kładź się wypocznij
niech noc ci przyniesie
snów garść wspaniałych
i czego chcieć więcej!
troszkę spokoju
gwiazdki na niebie
do snu utulą
gdy zobaczą ciebie

jokam

jokam 2011-11-10

dziękuję, zaraz tam zerknę i podpatrzę co i jak... :)
a w mojej kuchni też teraz chlebek się piecze, cebulowy z siemieniem lnianym, ale ja na łatwiznę poszłam, bo to chleb maszynowy. ale mąki z których go robię (żytnia i pszenna razowa) prosto z najprawdziwszego wiejskiego młyna.

dodaj komentarz

kolejne >