Gulasz wołowy

Gulasz wołowy

1,2 kg wołowiny
2 cebule pokrojone w kostkę
2 ziarna ziela angielskiego
listek laurowy
2 łyżki mąki
łyżka masła
sól, pieprz,papryka słodka

Mięso pokroić w kostkę i obsmażyć porcjami na patelni Cebulę podsmażyć.Obsmażone mięso przełożyć do garnka, zalać wodą dodać podsmażoną cebulę, ziele angielskie i liść laurowy i gotować, aż mięso zmięknie,z mąki i masła zrobić złotą zasmażkę i zagęścić sos, doprawić solą , pieprzem i papryką.

kolejne >

stasia8

stasia8

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

jaworr

jaworr 12 dni temu

Smaczne danie uwielbiam...... smacznego!!

slawa1

slawa1 12 dni temu

Smaczności na talerzu.

izka08

izka08 7 dni temu

Pyszności.Pozdrawiamy.

kika12

kika12 7 dni temu

Apetycznie to danie wygląda.

anana57

anana57 5 dni temu

Pyszne jedzonko i zmykam bo na poście jestem. Pozdrawiam serdecznie.

milka65

milka65 3 dni temu

No tak pora obiadowa pozdrawiam

dodaj komentarz

kolejne >

X

Serwis garnek.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies