[16487520]

DZISIAJ PRZERABIAŁAM JABŁUSZKA...
TE SĄ STARTE NA TARCE BĘDĄ WYŚMIENITE DO SZARLOTKI...bez dodatku cukru...ale śmiało można dosypać przed pasteryzowaniem ile kto uważa...

dodane na fotoforum:

eliszka

eliszka 2011-08-02

Stasia czy tylko cukier jest w nich ?

stacha9

stacha9 2011-08-02

witam podziwiam twoje talenty i chęci do takich robót serdecznie pozdrawiam

eliszka

eliszka 2011-08-02

to jest fajny pomysł :))

eliszka

eliszka 2011-08-02

a moze sok z cytryny by pomógł żeby nie czerniały ?

lujaro4

lujaro4 2011-08-02

W życiu jabłek nie robiłam! Ścierasz na tarce... i co? Tak do słoików i już?

jaworr

jaworr 2011-08-02

Też kiedyś robiłam tak i śliwki węgierki...:))

danka1

danka1 2011-08-02

fantastyczne do wszelkiego rodzaju ciast

pomoria

pomoria 2011-08-03

robię tak od kilku lat...ścieram jabłka na tarce i zagotowuję, ale ja dodaję cukier, cukier waniliowy i sok z cytryny...
na ciasto - rewelacja...mój syn lubi takie jabłka na bułkę czy chlebek jak dżem...:-)

lila08

lila08 2011-08-03

ja też robię...jutro podam mój stary wypróbowany przepis...

halinag

halinag 2011-08-08

TEZ TAK ROBIĘ OD LAT TYLKO JA DODAJĘ CUKRU TROCHĘ

lujaro4

lujaro4 2012-08-22

Uwielbiam szarlotkę!

dodaj komentarz

kolejne >