Jabłka tarte

Jabłka tarte

Jabłka zetrzeć na grubej tarce i ugnieść w słoiku...można dodać trochę cukru ale niekoniecznie...pasteryzować 20 minut...są wyśmienite do szarlotki...ryżu itp...

dodane na fotoforum:

ewita68

ewita68 2012-08-24

:)))

jania81

jania81 2012-08-24

o super...mam sporo jabłek w ogrodzie i chciałam je przesmażyć, ale w ten sposób jest szybciej:))
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę:))

funiak

funiak 2012-08-24

....ze bez cukru to ciekawy sposob....moze w dokladnym ugnieceniu tajnik sukcesu:))))zaradna z Ciebie gospodyni:)))sledze kazdy kulunarny dodatek do galerii:)))pozdrawiam milo:)))

stasia2

stasia2 2012-08-24

dobry pomysł na jabłuszka ,,,miłego pitraszenia i udanego dnia ,,,pozdrawiam w upalny dzień,,,

tabea

tabea 2012-08-24

Na szarlotke jak znalazl... Super !

gosku

gosku 2012-08-24

...a no tak Bozenko ...
wspaniala z Ciebie gospodarna kobietka ...
pozdrawiam milutko...

kudelka

kudelka 2012-08-24

Wszystko od ciebie Bożenko jest super :))

buzka13

buzka13 2012-08-24

Na zimne dni trochę słodkich zapasów....

magdabo

magdabo 2012-08-24

Robię dokładnie w ten sam sposób ...)

babka22

babka22 2012-08-24

Ale jesteś pomysłowa ........

graga62

graga62 2012-08-24

Też takie robię, własnie dzisiaj otworzyłam słoik z zapasów z ubiegłego roku, są pyszne... Pozdrawiam :)

jaworr

jaworr 2012-08-24

Też kiedyś to robiłam takie zapasy...:))

alkaa

alkaa 2013-10-18

zrobię w przyszłym roku-w tym jabłek u mnie nie było...

ilonka61

ilonka61 2013-10-19

ale super

dodaj komentarz

kolejne >