Z GOTOWANYCH JAJEK WYJĄĆ ŻÓŁTKA I UTRZEĆ JE RAZEM Z PUSZKĄ TUŃCZYKA ŁYŻKĄ MAJONEZU ŁYŻKĄ SIEKANEJ NATKI PIETRUSZKI DOPRAWIĆ DO SMAKU NAKŁADAĆ DO POŁÓWEK BIAŁEK PRZYBRAĆ WEDŁUG WŁASNEGO UZNANIA..
dodane na fotoforum:
ulcia34 2010-05-12
mniam aż mi ślinka leci hi hi hi
kot54 2010-05-12
Robię też takie są pyszne, chyba imprezka się szykuje,takie rarytasy...
jaworr 2010-05-12
okazuje się Bożenko, że wszystko co pokazujesz to wszystko jest pyszne i to lubię....:)))
intma43 2010-05-12
A te jaja mogłabym w całości zarezerwować? Bo ja z ryb i mięsa najbardziej lubię dżem, jajka i makaron ;)))
Miłego dzionka Bożenko!
ewka67 2010-05-12
Ale smaczne jajca.....)))
magdabo 2010-05-12
Moje ulubione ...))