Nikt nie lubi pleśni w jedzeniu. Wyjątkiem jest pleśń szlachetna, która dodaje smaku, pikanterii i zapachu słynnym serom. Dzięki niej zwykły miękki ser o nijakim smaku staje się gorgonzolą, roqefortem, brie lub camembertem.
dejavue 2009-08-02
No proszę ..
Trafiłeś w mój gust ..
Uwielbiam takie sery :-)
myszcia 2009-08-02
uwielbiam camembert....i to od niedawna...kiedyś ten ser jakoś niesmacznie mi się kojarzył:)
scorpio9 2009-08-02
Burghausen w Bawarii,najdłuższy zamek w Europie ponad 1000m.
Pozdrawiam...:))
Dzisiaj byłam tam myślami....:)):))
dorciad 2009-08-02
mmm jakie smakołyki...Tom nie leciałam bo za pozno przyjechałam..i biletów brak...zła jak cholera byłam...
czarna2 2009-08-02
witaj...mimo poźnej pory poczęstuję się serkiem..
rownież Cię pozdrawiam
karamia 2009-08-02
a miałam nic już nie jeść no ale jeszcze przed snem się skuszę kawałkiem camembert'a i poskubie te oliwki, bo je uwielbiam:)
czarna2 2009-08-03
no to bylo super jedzonko było:)
ohiboka 2009-08-03
Mniammm!
jagucha 2009-08-03
to ja poproszę o mandarynki, i winogrona ... serek zostawiam innym :-)
●═══════◄▒▒►═════════●
tadia 2009-08-04
Mniamuśnie:)
dejavue 2009-08-04
Pozdrawiam wieczornie ..