betaww

betaww 2009-09-23

NOOOOO WSPANIAŁE .....A PRZEPIS.......

tosca

tosca 2009-09-23

A przepis na Smakerze... ;) Tutaj tylko wspomnienie i chęć na słodkie...

betaww

betaww 2009-09-23

A MYŚLISZ, ŻE TYLKO JA CZEKAM NA PRZEPIS......TO SIĘ MYLISZ....ZOBACZ NA MILCIE.....ZAWSZE DODAJE PRZEPISY......

dominek

dominek 2009-09-23

MNIAM SAM BYM TAKIE ZJADŁ :p

tosca

tosca 2009-09-23

Wiem, wiem... ;)

tosca

tosca 2009-09-23

Składniki:
masło, 125g
cukier, 100g
jajka, 3 szt
mąka tortowa, 100g
proszek do pieczenia, 1 łyżeczka
mak, 125g

Opis przygotowania:
Ucierać po kolei: masło, jak bedzie juz puszyste, dodac cukier, potem pojedynczo jajka, potem po trochu mąke przesianą z proszkiem, na koniec suchy mak. Masę przełożyć do keksówki, wyściełanej papierem do pieczenia.

2. Piec ok pół godziny w 170 stopniach.Wierzch można posypać cukrem pudrem, lukrem lub polewą czekoladową ale saute jest równie pyszny. :)

tosca

tosca 2009-09-23

Proszę! :)

bjuty

bjuty 2009-09-25

mniam:)

milko

milko 2009-09-25

Sympatyczny i apetyczny!

dodaj komentarz

kolejne >