śniadanko

śniadanko

podwędzany szprot w oleju z cebulką i przyprawami

dodane na fotoforum:

cudolik2

cudolik2 2008-11-12

No...,bardzo smaczne rybki!Milego dnia!

bunia

bunia 2008-11-12

Lubię podwędzane szprotki .
Pierożki podsmażane raz- podano. Smacznego.

malybok

malybok 2008-11-12

dzisiaj nie jem już nic a to danie na piątek zaserwuję:))

katrin

katrin 2008-11-12

ten pies ma się bardzo dobrze wszyscy bardzo o niego dbają a ponieważ tam przychodzi dużo małych dzieci pies musi być jakoś przywiązany.....a potem lata swobodnie ...znam pełno psów które są w domowych warunkach i są katowane ......dzięki za odwiedziny.....

dorika

dorika 2008-11-12

..................>,"<
........................
_____ ,x.*`,x.*`,x.
__,x.*`,x.*`,x.
_,x.*`,x.*`,x.♥.ŻYCZĘ
x.*`,x.*`,x.♥.MIŁEGO
x.*`,x.*`,x.♥.WIECZORU
_,x.*`,x.*`,x.♥.SŁODKICH,
__,x.*`,x.*`,x.♥.KOLOROWYCH
_____ ,x.*`,x.*`,x.♥.SNÓW
(_¸.*(_¸.*'´—`'*♥.♥*'´—`'*.¸_)'*¸_)
--(_¸.*'´(_¸.♥DOBRANOC♥.¸_)`'*.¸_)
----'(_¸.*'´(_¸.**.¸_)`'*.¸_)

majka59

majka59 2008-11-12

To jest drzewo u moich sąsiadów i nie mam na nic wpływu. Oni każdego roku zostawiają owoce na drzewach (nie tylko jabłka ). Pozdrawiam.

bunia

bunia 2008-11-12

Muszę Ci powiedzieć ,że kiedyś myślałam ,że pieczenie pasztetów to wyższa szkoła jazdy .Guzik prawda - każdy może .I co najważniejsze - pasztet można piec ze wszystkiego - taki domowy jest zawsze pyszny. Ten francuski kupiłam z ciekawości ( w końcu podobno najlepsze pasztety robią właśnie Francuzi )- teraz muszę go ,, rozgryźć "z czego i jak jest robiony .

slawa48

slawa48 2008-11-12

Jakie smaczne ,rano wpadnę , smacznego powiedzieć i pobiesiadować, do jutra pa.

kasia70

kasia70 2008-12-20

O kurczę u ciebie tyle pyszności się kryje!!! Mniam, mniam!!!

dodaj komentarz

kolejne >