Dzisiaj zaproponowalam moim klientom do drugiego dania moja pyszna swieżo robiona salatke z tunczykiem.Dodalam do niej szczypiorek, jajeczko koniecznie z wolnego wybiegu, gdyz jest duzo smaczniejsze, do tego swieza kukurydza gotowana NIE Z PUSZKI!! serek zolty ,,krolewski'' troszke cebulki i moja tajemnica smaku tkwi w majonezie z dodatkiem chrzanu i sosu pieprzowego(jedna lyzeczka) .Dzisiaj dwoch klientow pytalo ,czy mozna zamowic kilo mojej salatki na swieta.Gdyz byli bardzo mile zaskoczeni wspanialym smakiem mojej salatki!! Wspanialy dzien!
maxmen 2012-06-15
Kto się stołuje w tej restauracji???
Może to miejsce jest z odgłosem chrumkania???...:)
zoska56 2012-06-16
maxie nierobie ja przynajmniej gdzies pracuje!!! a Ty siedzisz tylko w domu i komentujesz czyjes wpisy!!!idz lepiej pojezdzij na rolkach hahahaha zarobil bys lepiej na chleb dla rodziny ,bo widze ze kupujecie najtansze produkty! a nie pajacuj!
pyrol 2012-07-27
Taką fantazje to ja mam w wychodku jak najem się kukurydzy, i doprawię bełtem takie samo ale ja tego nie podaje tylko wciskam spłuczkę
bibiana 2012-07-28
pyrol,
Więcej rozumu, a mniej jadu, dobrze radzę, pomaga! Bez pozdrowień
:(
zoska56 2012-07-28
re:piatal- az sie dziwie ,ze z Pana talentem nie pracuje Pan w tym zawodzie! Pozdrawiam:)
bahus 2012-08-11
Rewelacyjne restauracyjne danie. Zaradź proszę adres tej restauracji na pewno odwiedzę. A może zdradzisz przepis? Chętnie wprowadzę to rewelacyjne danie do mojego menu.
cooking 2012-08-19
Zgadzam się z tym pierwszym wpisem, tez kiedyś podano mi takie danie no ale ja lubie sobie pochrumkac przy jedzeniu
chrum chrum światełko pstryk
powiem krótko pyszności