Wolowine i cebule pokroic w kostke, pora w talarki, podsmazylam na oleju sezamowym, w osobnym garnku ugotowalam ryz w czasie krotszym niz podane na opakowaniu, dodalam do wolowiny, do tego groszek kukurydza i marchewka starta na grubej tarce. Doprawic mieszanka do potraw chinskich i octem balsamicznym lub olejem sojowym. Dusic az sie ugotuje ( mieso bedzie miekkie).
Smaczne :))
dodane na fotoforum:
oliwkaa 2013-01-16
To musi byc pyszne !!!
Wiem,że kradną...i jak tylko gdzies widzę moje to od razu piszę do tego kogoś czy to na blogu czy tez gdzieś na kulinarnych portalach i usuwają te zdjęcia. Nic innego nie moge zrobić a sprzedawac ich nie bedę bo nie takie było moje zamierzenie...to dla mnie dobra zabawa i nauka fotografii. Zresztą mnie to się ciągle wydaje że te zdjęcia sa jeszcze nie takie jak powinny....Ale dzieki za pochwalę.