agagi 2009-04-16
wersji z oregano nie znam:) podasz?
ja pomidorki robię tak: układam na talerzyku plasterki pomidora, na to wyciskam świeży czosnek i rozsmarowuje, żeby na każdym plastrze było trochę czosnku, wszystko przykrywam majonezem i serem żółtym najlepiej tartym na grubej tarce, pod przykrycie i odstawić na parę godzin, żeby się fajnie wszystko przegryzło.
Są przepyszne!!! :) Pasują do wielu rzeczy, do obiadu jako sałatka, na kanapkę, bądź jako samodzielna przekąska np. z chlebkiem:)
Mniam, chyba będę musiała wkrótce znowu je zrobić :)))
Miłego dnia wszystkim i każdemu z osobna! :))))
kofanaa 2009-04-16
.................(¯`°v°´¯)
....Witam.......(_.^._)...(¯`°v°´¯)
.......(¯`°v°´¯)...Cie.......(_.^._)
.........(_.^._)...Serdecznie...
..............pozdrawiam...i...
...uśmiech zostawiam ...
kofanaa 2009-04-18
Dzień Dobry.....|||...||""|""-______
| _|______________ |||I__|__I___|)
|(@) |(@)"""**|(@)(@)***** |(@)
UWAGA,UWAGA ,PRZESYŁKA SPECJALNA,JEDZIE DO CIEBIE W POŚPIECHU,CIĘŻARÓWKA PEŁNA UŚMIECHU :):):):)
udanego weekendu życzę:)
zgaga6 2009-05-08
ja robię podobnie tylko czosnek dodaję do sosu na bazie majonezu i jogurtu , na wierzchu serek żółty i wszystko posypuję jeszcze suszonym lub świeżym oregano..już się ślinię to moje ulubione pomidorki zwłaszcza do grilla :))