kupujemy palki z kurczaka-ilosc dowolna
nacinamy nozem w koło skore ok 3cm od samej końcówki.Nastepnie mieso odzielamy od kosci nacinajac na cztery albo wiecej razy i odciagamy na dół.Końcówke górna ktora została odcinamy tasakiem lub nozem.Kośc zawijamy w folie spozywczą.
Dupki pałek maczamy w przyprawie do kurczaka,wierzch opsypujemy jarzynka i rowniez przyprawa do kurczaka.Blaszke wykładamy papierem do pieczenia i układamy pałki,zostawiamy na 12godzin w lodowce nastepnie pieczemy 40minut w 180st.Na fotkach nie ma ale polewam czesto pałki sosem chili wymieszanym z keczupem.
Mam nadzieje ze jako tako objasniłam o co chodzi :)))Naprawde robi sie to bardzo łatwo.
kofta73 2010-08-18
No, z instrukcją to rozumiem :)
Jeszcze tylko recepturkę poprosimy i popróbujemy jak smakują, bo wszystko na to wskazuje, że wyśmienicie :)
Pozdrawiam :)
alfreda 2010-08-18
ciekawa fotka
ewax100 2010-08-18
SERDECZNIE
>,"<......*POZDRAWIAM
........_/|_*ŻYCZĘ MIŁEGO
........>,"<.*WIECZORKU
........._/|_*KOLOROWYCH I
.............>*SPOKOJNYCH
....._/| _......*SNÓW!!!