A nawet kilkanaście.
Najlepsze dla nich miejsce…,
na patelni, na maśle ;)
dodane na fotoforum:
pomoria 2010-09-27
ile rydzów...:-)
kama77 2010-09-27
Ufam, że znasz się na tych cackach.
mysz44 2010-09-27
ciekawe, czy takie smaczne,
na jakie wyglądają...
przecież Rydzyki się nazywają...
ale może przyprawy,
zmienią ich charakter nie ciekawy :)
marth 2010-09-27
Skoro już... przetworzone,
to w posiłku znika,
zostanie wyd... przetrawione
i PO Rydzykach ;)
wlodekw 2010-09-28
jak ja lubię rydze........normalnie patrzeć się nie można.....:) Dobre też są normalnie położone na blasze od kuchni i posolone.....ew. w szaszłyku na grill
rmks12 2010-09-28
Smutny los spotkał Rydzyka
gdy w rozgrzanym oleju znika
skam70 2010-09-28
zamienie zdjecia z Afryki na rydze Twojej produkcji ;o)) super zdjecie... az pachna...
tasaq0 2010-10-03
w całym swoim życiu nie znalazłem tylu rydzyków ile smaży się na tej patelni, marny ze mnie grzybiarz:)
mysliwy 2010-10-03
Królewskie danie... jak zwykle szalona....pozdrawiam. t,m,