O.! Rydzyk!

O.! Rydzyk!

A nawet kilkanaście.
Najlepsze dla nich miejsce…,
na patelni, na maśle ;)

dodane na fotoforum:

pomoria

pomoria 2010-09-27

ile rydzów...:-)

kama77

kama77 2010-09-27

Ufam, że znasz się na tych cackach.

kazwil

kazwil 2010-09-27

Wszystkie sposoby są dobre ale ja preferuję w occie bo na dłużej starczy.:)

refcio

refcio 2010-09-27

... dla mnie, dla mnie, dla mnie, choćby ze dwa proszę ...:))))))

ma1ma

ma1ma 2010-09-27

rydze na masełku to pychotka....:))

mysz44

mysz44 2010-09-27

ciekawe, czy takie smaczne,
na jakie wyglądają...
przecież Rydzyki się nazywają...
ale może przyprawy,
zmienią ich charakter nie ciekawy :)

marth

marth 2010-09-27

Skoro już... przetworzone,
to w posiłku znika,
zostanie wyd... przetrawione
i PO Rydzykach ;)

mala88

mala88 2010-09-28

wbrew nazwie - takie akurat lubię :)

wlodekw

wlodekw 2010-09-28

jak ja lubię rydze........normalnie patrzeć się nie można.....:) Dobre też są normalnie położone na blasze od kuchni i posolone.....ew. w szaszłyku na grill

aam57

aam57 2010-09-28

mmmmmmmmm miodzio.....;)

benia3

benia3 2010-09-28

o rudy....rydzyk...z patelki:)

rmks12

rmks12 2010-09-28

Smutny los spotkał Rydzyka
gdy w rozgrzanym oleju znika

janikra

janikra 2010-09-28

...się smaży

skam70

skam70 2010-09-28

zamienie zdjecia z Afryki na rydze Twojej produkcji ;o)) super zdjecie... az pachna...

balisto

balisto 2010-09-28

byl sobie raz, zielony las ....

strzyga

strzyga 2010-10-01

ojej ale smakowitości :-)

tasaq0

tasaq0 2010-10-03

w całym swoim życiu nie znalazłem tylu rydzyków ile smaży się na tej patelni, marny ze mnie grzybiarz:)

mysliwy

mysliwy 2010-10-03

Królewskie danie... jak zwykle szalona....pozdrawiam. t,m,

olga22

olga22 2010-10-05

pewnikiem na kolanach zbierane ! oj znam znam!

dodaj komentarz

kolejne >