kot54 2011-12-01
Agnieszko ale u Ciebie pyszności....palce lizać...:))
maxmen 2011-12-01
Pysznie...:)
bronia 2011-12-01
Pyszne gołąbki.:)Lubię takie z włoskiej kapustki .:)Pozdrawiam.
oliwka 2011-12-01
Mniam:) Ale mi smaka zrobiłaś.
bahus 2011-12-01
Typowe poznańskie danie....pychota. Ja zwykle do tego z resztek kapusty robię parzybrodę.
lila08 2011-12-01
uwielbiam z włoskiej...ale u nas niema zwyczaju z ziemniakami :)))
z resztek kapusty tak jak bahus robię parzybrodę :)))
miłego wieczoru;)))
niulka1 2011-12-01
Aguś a co to parzybroda? chyba jakaś zupa? wstyd się przyznać,ale u nas nic tak się nie nazywa
ewka67 2011-12-01
Uwielbiam....Ale już dawno nie robiłam....Miłego wieczorku....:))