ciasto czekoladowe skropione likierem pinocolada, na to konfitura z berberysu, potem krem karpatkowy, biszkopt kokosowy skropiony sokiem z ananasa, krem śmietankowy na bazie pół/pół śmietana i likier pinocolada wymieszany z drobno pokrojonym ananasem, pomiędzy dwoma warstwami kremu galaretka ananasowa i małe krążki ciasta czekoladowego, na wierzchu posypany pokruszonym principolo kokosowym w białej czekoladzie...smacznego....
dodane na fotoforum:
flossy 2011-06-19
Sądząc ze składu to raj dla podniebienia... Alinko..pozdrawiam miło:)
dana02 2011-06-19
Już się poczęstowałam...
Pozdrowienia wieczorne i buziaczki ślę:)
danwi66 2011-06-20
o żesz Ty....ale ciacho......dużo roboty,,ale delicja wyszła,.;)...tylko jak tem biszkopt kokosowy pieczesz....matko kochana dopiero co w ciągu 45 lat wyszedł mi pierwszy a tutaj znowu jakaś nowość...buziaki:)..
(komentarze wyłączone)