De Volaille - inaczej

De Volaille - inaczej

w środku z serem,brokułami i ziołami prowansalskimi

dodane na fotoforum:

beata3

beata3 2011-11-11

SUPER OBIADEK BEDZIE

maxmen

maxmen 2011-11-11

Hahaha... czyli roladki z piersi kurczaka... :)))
De Volaille robi się z piersi kurczaka koniecznie z kawałkiem skrzydełka... w środku jest tylko zmrożone masło, a potem w panierkę i smaży się na klarowanym maśle. :)))
Wtedy to są prawdziwe de volaille... :)))

anetka

anetka 2011-11-11

Pyyyycha

alisha

alisha 2011-11-11

Wiem ,wiem ,ale moje są w innej odsłonie Maxie,spróbuj,tak tez można

alisha

alisha 2011-11-11

Czy zawsze muszą być takie prawdziwe??Ważne że są z piersi kurczaka,pozdrawiam

maxmen

maxmen 2011-11-12

Ja tak robię roladki z piersi kurczaka... :)))
Nadzienie jest różne... ze szpinakiem, z serem pleśniowym, z pieczarkami itp. :)))
Ale są to ROLADKI a nie de volaille... :)))
W de volaille jest tylko masło, może być z ziołami.
Cudownie wypływa na talerz po przekrojeniu.

dodaj komentarz

kolejne >