zrobiłam go z 1,5 l mleka prosto od "Mućki" i szklanki kefiru tybetańskiego,wyszedł przepyszny
dodane na fotoforum:
kinga35 2012-07-26
Niema to jak swojski serek my kiedyś jak braliśmy od króweczki to też robiliśmy ..ale teraz jade na " swojczyzne" to napewno cioci nieprzepuszczę hi hi już niemogę się doczekać ...
guliwer 2012-07-26
Mućka i Tybet dwa ,,nadiry,, pewnie i Dalajlama by się zdziwił ;-) ;-) pozdrawiam Alicjo ;-)
danwi66 2012-07-26
kupiłam w sobotę ksiązkę o "wyrobie domowego sera",i już zamówiłam sobie podpuszczkę no i będę kombinować:)...pięknie wygląda:)
maxmen 2012-07-26
Ja robię ser ze zwykłego mleka ze sklepu z dodatkiem grzybka i też jest ok. :)))
jokam 2012-07-27
ja też wczoraj serek zrobiłam...
pycha...!
i serwatka równie pyszna, a jaka na wątrobę zdrowa...!