BEZ PIECZENIA Z KREMEM KARPATKOWYM:))
dodane na fotoforum:
teresa9 2010-09-20
Smakowitości. Jeszcze raz dziękuję.
Re: Pieczarki dusimy z cebulką, ładujemy w woreczki i zamrażamy. Potem mamy jak znalazł do krokietów, zapiekanek itp. Od dość dawna ten sposób się sprawdza. Pieczarki zamrożone nic nie tracą na wartości ani wyglądzie. Miłego tygodnia
ollka 2010-09-20
Dziś nic nie biorę , bo sama piekłam ciasto ze śliwkami , które mi się utopiły do dna. Nie przeszkadzało mi to, poradziłam sobie . I teraz znów szlaban na słodkości.
gosia32 2010-09-21
Widac że smaczna , też taka robie...pozdrawiam
xxena 2010-09-21
*♥*.......*♥*...(¯`°v°´¯)
......................(_.^._).....(¯`°v°´¯)
.......(¯`°v°´¯) .................(_.^._)
.........(_.^._)...Serdecznie...........
.*♥*............pozdrawiam..............*♥*
.......i miłego dnia życzę....*♥*.....
amarmad 2010-09-21
pychota, ale już nie dla mnie - za dużo się ciastek objadłem dzisiaj, ojej, za dużo
danka1 2010-09-22
Pyszne ciacho - ja też chcę...
gosia32 2010-09-23
Miłego czwartku...pozdrawiam
ginka 2010-09-23
Witam serdecznie w czwartkowy dzionek!
Serdeczne, słoneczne pozdrowionka:))
wielkis 2010-09-23
Witam w pierwszym dniu jesieni.
Opadają liście ,czas snuje się mgliście.
Trzeba dobrze wykorzystać ostatnie promienie słońca.
Pozdrawiam ..Jurek ..
claud08 2010-10-16
Pycha, pycha.Tylko ja bym wolała bez cukru pudru;PP