tym razem nie kupne - na cieście francuskim z jabłkiem i śliwką
anulkaz 2012-09-25
Bardzo pyszne takie ciacha, troszkę trzeba krócej w piecyku trzymać:)Ostatnio piekłam filety z kurczaka z serem i pieczarkami w cieście francuskim i też mi złapało z wierzchu i czułam taką gorycz potem;)
gil11 2012-09-25
no ładnie ciasteczka se zajadają...a ja po lesie
za grzybami lotum i szukom...coś jeszcze jest :)
amarmad 2012-09-26
anulka: Fachowca miło posłuchać. Dokładnie tak, ciut za długo... Na ciemniejszych było czuć lekką goryczkę, cóż pierwsze koty za płoty... Następnym razem trza piec ciut krócej :)
oli74 2012-09-28
A Ty co???Na urlopie jakim czy co???
Ciasta już zjedliśmy...
...zapodaj może jakieś danie hmmmm...z wyższej szkoły kucharzenia:P:)
Pozdro:)