mięso wieprzowe,boczek,szynka,karkówka
schab,biodrówka...wszystkiego po trochę,cebula...
to smażymy potem dusimy a potem jemy
alisha 2015-05-15
Ło matko jak ja to lubię,u Ciebie znowu na bogato,tyle rodzajów mięsiwa,najprawdziwsza świeżonka,musze też zrobić
slawa1 2015-05-15
Pachnie świeżonką aż w Szprotawie (województwo) lubuskie).
re: takie piękne okolice mam parę kroków od domu.Pozdrawiaqm.
bronia 2015-05-15
Pychota.:)
gulab 2015-05-15
Pyszne jedzonko , smacznego:)
siabat4 2015-05-15
Ho,ho ile tam różności.
Nie sposób odmówić.
Wiosenne zapachy z pozdrowieniem ślę:))
abore76 2015-05-15
o jak dawno nie robiłam takiej świeżynki!
oliwkaa 2015-05-18
uwielbiam !!!!
(komentarze wyłączone)