popękały z jednej strony,mam jednak za mały piekarnik na dwa
jokam 2015-10-06
nic nie szkodzi !!
evita 2015-10-06
Jak za mały... przecież zmieściły się foremki...
lila08 2015-10-06
to nic nie przeszkadza i niczemu nie szkodzi ,że popękały :)
ewaiza 2015-10-06
jak lubie te pekniecia jesc
alik61 2015-10-06
ja zawsze kupuję pęknięte:)))
tomeksc 2015-10-06
Danusia, chlebki doskonałe, piekne, pachnące i co najważniejsze - własne.
astra40 2015-10-06
Chlebki piękne wyszły, skórka chrupiąca. Widać, że mistrz chlebki wypiekał:)
krysty9 2015-10-06
toż one usmiechają się i gadają :) Kiedyś ktoś mi podpowiedział, że jeżeli chleb w ten sposób pęka, to znaczy że jeszcze za mało wyrósł przed wstawieniem do piekarnika
slawa1 2015-10-06
Piękne takie wyrośnięte.Serdecznie pozdrawiam.
matahar 2015-10-07
własnej roboty najlepsze
kimeraj 2015-10-11
Popękane najpyszniejsze!
(komentarze wyłączone)