przepis na klopsiki
jeden filet z dorsza 30-40 dkg.
30 dkg surowego boczku
1 kajzerka
1/2 cebuli.jedna łyżka natki pietruszki
sól,pieprz,jajko
rybę mielimy razem z boczkiem i namoczoną kajzerką,dodajemy jajo
drobno posiekaną cebulę i pietruszkę
doprawiamy solą i pieprzem i wyrabiamy
kulamy, w bułce tartej obtaczamy i smażymy na wolnym ogniu.
ewulka1 2016-09-21
O jak dobrze ,że ja tu wróciłam..:)Takie wyśmienite jedzonko to tylko u Danusi ..:)
Witaj Moja Kochana Ulubiona Danusiu....:)
siabat4 2016-09-21
U Ciebie zawsze smakuje.
Dla Ciebie moc pozdrowień i słońce,
http://animatedgif.biz/mpeg-creation2/temp/40ms4v5aurr8sh1kbunam8cgn6/indexweb.htm
alagol 2016-09-21
Kucharką jesteś przednią.Proponuję zgłosić się do Master-chefa. Pozdrawiam Ciebie i Twoją miejscowość.
astra40 2016-09-21
Po prostu rewelacja ! Te klopsiki to poezja smaku. Uwielbiam. I w dofatku obiadek pięknie podany ☺ mniam-mniam
evita 2016-09-21
Smacznie wyglądają...
ciekawe jak smakują takie mięsno-rybne...
Pogodnego nieba na resztę dnia Danusiu... :)
polo11 2016-09-21
Jadłem kiedyś takie klopsiki pyszne strasznie. Próbowałem w domu zrobić ale to nie to samo może przepis miałem słaby :( proszę o twój przepis :) bo twoje wyglądają przepysznie.
frykasy 2016-09-24
O matko jakie te klopsiki z dorsza musiały być pyszne....ile wspaniałości w Twojej galerii przybyło, mniam, mniam !!!
(komentarze wyłączone)