teraz tylko przykryć ,wynieść w chłodne miejsce a po 4 tygodniach upiec
przepis tu
https://www.wielkiezarcie.com/recipe20411.html
bez tego piernika nie wyobrażam sobie świąt ,robię go już po raz czwarty
stasia8 2012-11-09
Wow zapomniałam że trzeba o nim pomyśleć i koniecznie przygotować...jutro będę mieć trochę czasu to się za niego wezmę...miłego wieczoru:)
kot54 2012-11-09
pamiętam z tamtego roku...ale nie robiłam....
W tym roku będzie na pewno znowu PYSZNY...
viktori 2012-11-10
bo to jest prawdziwy bożonarodzeniowy piernik...znam jego smak, babcia zawsze taki piekła :)
Pozdrawiam serdecznie i przyjemnego pogodnego weekendu życzę:))
isia2 2012-11-13
zadziwia mnie , że to ciasto ma stać 4 tygonie...., na prawdę nic się z nim nie dzieje?, nie pleśnieje?