25 dag wątróbki drobiowej lub wieprzowej
25 dag cebuli
1 jajko
1 łyżka majonezu[można pominąć]
3 łyżki mąki pszennej
do smaku sól i pieprz cayenne
Wątróbkę i cebulę drobno pokroić dodać pozostałe składniki,dokładnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać olej ,łyżką nakładać kotleciki ,smażyć z obu stron na rumiano.
Polecam ....
xaviera 2013-12-16
uwielbiam wątróbkę drobiową....
muszę koniecznie zrobić kotleciki z Twojego przepisu :)
mniam....
ania03 2013-12-17
dziękuję serdecznie,na bank skorzystam:)miłego wtorku:)***
babcia1 2013-12-17
super..
laura5 2013-12-17
Witamy Was Cieplutko:)i zyczym milutkich przygotowan do wspanilaych Swiat oraz udanych swiatecznych zakupow.....Pozdrawiamy***