To jest karczek, mięsko zawija się w folię i wkłada się do woreczka foliowego i zakręca się. Na wrzącą wodę wkładamy mięsko i tak dusimy ok godziny.
ingas 2010-12-12
ciekawostka :) pozdrawiam
babka50 2010-12-12
Pozdrawiam oraz smacznego zycze :))
elza100 2010-12-12
O ciekawy sposób ,mam wysłać Córce za granicę mięsko i pewnie tak zrobię go ..Dziękuję Aniu i pozdrawiam Cię serdecznie i milutko życząc dobrego i miłego dnia i dużo ciepełka:-)
karin24 2010-12-12
no to smacznego:)pozdrawiam
jasna0 2010-12-12
hm ciekawe, ale ja wolę piec w piekarniku też w tej folii wtedy nie trzeba dodawać w ogóle tłuszczu, tylko same przyprawy
aisog 2010-12-12
Radosnej niedzieli:)))
Pozdrawiam
omarlen 2010-12-12
Pozdrawiam serdecznie Aniu i życzę pogodnej niedzieli spędzonej w miłym nastroju..:))))
Leopold Staff----- ✿Kwiaty na to są, ażeby więdły, ale serca są, aby kochały♥
...smakowicie wygląda :)
wgr51 2010-12-12
pyszna sprawa,czarodziejko....
elza58 2010-12-12
ciekawy sposób na przyrządzenie pysznego mięska...nigdy tak nie robiłam....miłej niedzieli Aniu......
kot54 2010-12-12
Ciekawy przepis......wygląda bardzo apetycznie....:))
Miłej niedzieli Aniu :)