Cynamonowiec

Cynamonowiec

Popularną przyprawę korzenną otrzymuje się z wysuszonej kory cynamonowca. Najczęściej utarta na proszek ma rdzawy kolor a dzięki olejkowi cynamonowemu ma silny aromat i korzenny smak.

teska2

teska2 2011-05-13

Fajna robota na świeżym powietrzu.

mpmp13

mpmp13 2011-05-13

I jak pięknie tam pachnie..........

halb09

halb09 2011-05-13

Bez cynamonu nie smakuje szarlotka:))

agat33

agat33 2011-05-13

Lubię i często używam w kuchni:)

andaba

andaba 2011-05-13

Kolor ma... cynamonowy :)

kwaku60

kwaku60 2011-05-15

super ciekawostki..

ziu49

ziu49 2011-05-16

ileż to drzewo może znieść

fabio54

fabio54 2011-05-17

Pieknie pokazane i opisane..super..

(komentarze wyłączone)