lidialu 2011-02-02
zawsze się opluję jak oglądam smakołyki przygotowane przez Ciebie,a gzie Ty tam wpychasz te nadzienie ???
ansa54 2011-02-02
Najpierw trzeba wyluzować kosteczki i mięso ,ostrym cienkim nożem..zostawić tylko lotkę.
Farsz zrobić według uznania...moze być z mięsa,z pieczarek,ze szpinaku...co kto woli.
W wyluzowaną z kosteczek skórkę,nałożyć farsz i piec w piekarniku.
kropka7 2011-02-02
Wygladaja smakowicie... ale to luzowanie, nakładanie...
no nie wiem, nie wiem czy bym podołała :)
Pozdrawiam cieplutko :)
fabio54 2011-02-02
Super ,jutro kupie troche skrzydelek i zrobie na prube,moze sie uda..milego popoludnia i wieczorku;
lidialu 2011-02-03
Ale z Ciebie spryciula ja nap pewno nie dała bym razy ,przy pierwszy podejściu bym chyba obdarła swoje palce ...hiihih
fabio54 2011-02-03
Ania,ja kapuje o co chodzi,dzis z Nenusiem bylam w sklepie ,no i mu tam möwie co i jak; Nenek mnie do grobu doprowadzi ,möwie ,kupimy skrzydelka ,mielone i pieczarki...to ten furii dostal ,ze skrzydelka sobie upiecze i pieczarki do tego ,i nikt mu nie bedzie tlumaczyl co on ma jesc......Jezu Ania ratuj mnie! nareszcie kupilismy tylko pieczarki ...Buziolki Anulka..