Sezon rozpoczęty, pyszna sałata lodowa , można zakisić duże główki sałaty masłowej, pycha do obiadów i kanapek:)
https://www.wielkiezarcie.com/recipe32829.html
dodane na fotoforum:
szaman1 2013-06-21
Pięknie to wygląda! powiedz mi jak długo można ją przechowywać. Mam takiej sałaty cały ogródek i też bym ją zagospodarowała. Pozdrawiam :))
lulka1 2013-06-21
nigdy nie słyszałam o kiszeniu sałaty, po przeczytaniu pochlebnych komentarzy w najbliższym czasie ukiszę :))
anulkaz 2013-06-21
Kisi kisi, najlepsza jest lodowa, z duża ilością czosnku i koperku:)Najlepiej pokroić ją na ćwiartki i zakisić.
solaric 2013-06-21
Pospieszyłem się za bardzo i zjadłem sałatę na śniadanie.
Koperek więc spożyję na obiad, a czosnek na kolację.
Jutro w żołądku super kiszonka - jak znalazł. :)))
Pozdrawiam w letnią kanikułę. :)
jmania 2013-06-21
dla mnie to nowośc bo nigdy nie jadłam sałaty kiszonej, napewno skorzystam z przepisu
evita 2013-06-21
Ja też pierwsze widzę... ale trzeba spróbować, żeby poznać smak... miłego letniego popołudnia życzę... :)
niusia1 2013-06-21
zrobie na pewno- smacznie to wygląda
mlord 2013-06-22
Zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego