Wspaniała pikantna gęsta pasta, do kanapek i potraw.
Zrobiłam z połowy porcji, polecam, niech się
chowają kupne pasty i ketchupy:)My uwielbiamy pikantne potrawy, jeżeli ktoś lubi łagodne, może dać tylko jeden strąk, papryczki chili.
https://www.wielkiezarcie.com/recipe4885.html
dodane na fotoforum:
kris13 2014-09-04
też robię swojski keczup ale co drugi rok bo nie zużywamy wszystkiego przez zimę ;)
bea73 2014-09-05
wczoraj miałam szalony dzień, ale dzisiaj nadrabiam na garnuszku... milutkiego piąteczku... zaraz weekend:)
aniol2 2014-09-06
Dziś się skusiłam żeby zrobić i powiem tak NIE ŻAŁUJĘ :))) Jeszcze się gotuje ale musiałam się skusić , żeby spróbować ... Dziękuję za przepis :))) Pozdrawiam cieplutko
lulka1 2014-09-06
dzięki za przepis , dziś zrobiłam ..męża od garnka nie mogłam odpędzić jak zaczął próbować i nie mógł skończyć hehe