Pasta z makreli

Pasta z makreli

2 średnie wędzone makrele
5 jajek ugotowanych na twardo
1 pęczek szczypiorku
1/2 szt obranego jabłka
4 ogórki konserwowe
sól, pieprz
2 łyżki majonezu

Makrelę oddzielić od ości, podzielić na małe kawałki, dodać pokrojony szczypiorek.Posiekane jajka na twardo, drobno pokrojone ogórki konserwowe i pół pokrojonego w kosteczkę jabłka.Wszystko doprawić solą , pieprzem i majonezem, dokładnie wymieszać. Schłodzić w lodówce około 1 godz, żeby się wszystko przegryzło.
Smacznego:)

dodane na fotoforum:

intma43

intma43 2015-02-18

Fajnie to wygląda- co jest składnikami?

kukura

kukura 2015-02-18

Ślicznie się prezentuje.

krycha2

krycha2 2015-02-18

Przepyszna pasta a raczej sałatka...apetycznie wygląda..

anita591

anita591 2015-02-18

pozdrawiam serdecznie miłego wieczoru

mis20

mis20 2015-02-18

super pomysł...smacznie wygląda)

xaviera

xaviera 2015-02-18

pycha, mniam...

kris13

kris13 2015-02-18

..a ja robiłam śledziową na kolację ;):)

alik61

alik61 2015-02-18

bardzo apetyczna:)

astra40

astra40 2015-02-18

pyszna

dodaj komentarz

kolejne >