Na Święta i Nowy Rok nie gotowałam, pozazdrościłam Anad i Choco i dzisiaj ugotowałam:)Sporo tego wyszło, trzeba będzie zawekować:)
https://kuchniaanulki.blogspot.com/
dodane na fotoforum:
anad60 2016-01-08
Pięknie ten Twój bigos Aniu wygląda...na bogato
już sobie wyobrażam jego smak...mniam
Pozdrawiam serdecznie :)
babcia1 2016-01-08
ale bogaty bigosik i wygląda jakby z dwóch gatunków kapustek był mniam
niusia1 2016-01-08
będzie pysznie bo tak wygląda;a my swój noworoczny dopiero co skończyliśmy!
evita 2016-01-09
Ty Aniu wiesz jak zadziałać... smacznie wygląda...
Miłego dnia życzę...
Serdecznie pozdrawiam... :)
pantoja 2016-01-11
Ja nadwyżki *produkcyjne* zamrażam w pudełkach do tego przeznaczonych. Mogą stać zamrożone więcej niż 8 miesięcy.