Wątróbka drobiowa smażona, panierowana w jajku i bułce tartej, wg anad60:) Wątróbka wyszła przepyszna, chrupiąca, soczysta i mięciutka. Anad bardzo dziękuję:)
dodane na fotoforum:
cypryjka 2016-03-15
ooo, takie lubie :)
re: to z pudrem to smazone pierozki z serem i cynamonem, te drugie sa z migdalami i syropem
alagol 2016-03-15
Wątróbki w ten sposób nie robiłam, niestety moja rodzina nie przepada za wątróbką.Pozdrawiam serdecznie.
krycha2 2016-03-15
Bardzo lubię wątróbkę...wczoraj miałam na obiad ale bez panierowania z cebulka i jabłkiem..Następnym razem spróbuję tej wersji..
evita 2016-03-16
Ale pysznie pachnie...
nigdy w takiej panierce nie robiłam...
Popołudniowe pozdrowienia Anulko zostawiam... :)