Gołąbki z mięsem i ryżem w sosie pomidorowym i pieczywo.
dodane na fotoforum:
pantoja 2017-04-22
Uwielbiam gołąbki. Czekam na młodą kapustę, stara już trochę za twarda i nie pachnie:)
Czasem robię z kaszą i mięsem, bardzo smaczne....pozdrawiam
lenka42 2017-04-22
Lubie gołąbki,zawsze zrobi mi się za dużo
i zamrażam,jak nie mam ochoty na gotowanie
to się przydają
krycha2 2017-04-22
Dawno nie robiłam gołąbków...Robię z kapusty włoskiej ,której teraz nie można dostać...Wyśmienite..
babcia1 2017-04-23
a ja czasem rwę liście układam w żaroodpornym naczynie sporo ich kładę na to masa mięsna z ryżem i znów rwę sporo liści zalewam sosem pomidorowym i do piekarnika..i mam podróbę gołąbków i robię ich sporo potem w pojemniki i piszą ala gołąbki pycha i szybciutka robota a smak ten sam..