Kapusta wigilijna gotowa, z grzybami, pieczarkami i śliwkami suszonymi.Jutro jeszcze pogotuję i zawekuję w słoikach na gorąco:) Pycha.
babcia1 2017-12-14
ja gotuję z samymi grzybami a drugą z żółtym łuskanym grochem
anulkaz 2017-12-14
re:Lepiej taką kapustę zrobić wcześniej i ją zawekować, wtedy przejdzie wszystkimi smakami i naprawdę jest pychotka.Można sobie otworzyć jeden słoiczek, a resztę na Nowy Rok zostawić lub kiedy się zachce:)
niusia1 2017-12-14
pyszna będzie:)
asia70 2017-12-14
Pracowita Aneczka znowu nagotowała a ja dopiero w sobotę biorę się za ciasteczka :-)
astra40 2017-12-15
Pysznie wygląda☺
Ja podobnie jak babcia robię z samymi grzybami, bez pieczarek. A drugą część z fasolą☺
olga84 2017-12-15
Re: Lenka jak wyjeżdżamy zostaje pod opieką mojej przyjaciółki która codziennie do niej przyjeżdża i serwuje jedzonko oraz porcję głasków ☺Nasza kotka to staruszka która nie je już suchej karmy bo nie ma zębów dlatego codziennie trzeba jej podawać mokre...
krycha2 2017-12-15
re: Masz rację...będzie mniej pracy w wigilię...zostana tylko te dania ,które je się świeże...