wnieść odrobinę domowego, zdrowego smaku
w progi chemicznego miasta :)
eduma 2014-04-06
Też taki makaron lubię - swojski a ten smak ...Miłej niedzieli życzę i pozdrawiam)))
franz 2014-04-06
oj masz rację... wszędzie chemia.. ja ostatnio delektuję swojski bimberek od szwagra...
skład:
korzeń dziędzięgła /http://www.ziola.cba.pl/r/dziegiel_lesny.html/
kardamon
cynamon
i dla zdrowotności...na zdrowie ;))))))))))))))
alik61 2014-04-06
moja Matuś taki robiła,ale baaardzo cieniutki-"po paznokciach";)..ja spróbowałam,ucięłam.....hihihi
slonko6 2014-04-06
Bardzo rzadko robię,wręcz sporadycznie, jakieś nowe płytki widzę w Twojej kuchni, czyżby po remoncie?miłej niedzieli:)
betaww 2014-04-06
Oj Asiu....jaka z Ciebie dobra gospodyni..........Moja wiejska Babcia taki robila na samych żółtkach do rosołku....Oj....rozmarzylam sie bardzo.........kto teraz taki robi.....
Pozdrawiam Cie serdecznie...***
iwatoja 2014-04-06
Jak mam zjeść dobry to tylko na taki się decyduje. Wtedy i chęci do roboty się znajdują.
Pozdrawiam i powodzenia w nowym tygodniu życzę:)))
rybka66 2014-04-09
Podziwiam Cię za chęci Asiu.
sheriad 2014-04-30
Ja robię na wigilię taki makaron do zupki, żeby sobie przypomnieć jaki smaczny jest domowy makaron, tym samym stworzyłam sobie wigilijną tradycję i zostaje jeszcze na święta.