Gołąbki z kapusty włoskiej w sosie pomidorowym.

Gołąbki z kapusty włoskiej w sosie pomidorowym.

Gołąbki z kapusty włoskiej w sosie pomidorowym, ziemniaki z koperkiem. I poza kadrem kompot truskawkowo-jabłkowy. Zrobiłam dwa rodzaje gołąbków: z mięsem (na talerzu) oraz w wersji wegetariańskiej -bezmięsnej. Do tych bezmięsnych dałam ryż, pieczarki, marchewkę, cebulkę, czosnek i przyprawy. Wyszły bardzo smaczne :)

jesorek

jesorek 2013-07-13

pyszne danie ... u mnie jako sezonowe wystepuje ... ;)

anetka

anetka 2013-07-13

ale extra a jakie duze golabeczki

jmania

jmania 2013-07-13

smaczne danie

pusia85

pusia85 2013-07-13

ta kapusta nadaje sie najlepiej na gołabki :)

laura5

laura5 2013-07-13

Zyczymy:Miłego weekendu Pozdrawiamy:* :)

anulkaz

anulkaz 2013-07-13

Bardzo apetyczne gołąbki, mniam:)Pozdrowionka sobotnie:)

frykasy

frykasy 2013-07-13

Uwielbiam gołąbki w każdej wersji, a te na talerzu wyglądają przepysznie:)))

evita

evita 2013-07-14

Bardzo je lubię... nie jest mi przykro na nie patrzeć, bo niedawno robiłam... :) pyszniutkie są...

ewalu

ewalu 2013-07-14

oj, chyba się spóźniłam na moje ulubione danie, zostało coś jeszcze?

oli74

oli74 2013-07-14

Gołabki to ja zawsze i bardzo chetnie:)

ewci1

ewci1 2013-07-14

Uwielbiam golabki ,fajny pomysl na te bezmiesne,napewno zrobie,bo nie czesto jem mieso....

nokcarg

nokcarg 2013-07-21

Rewelacja...i ten sosik pomidorowy:)

grasse1

grasse1 2013-11-27

co za smakowita galeria, same smakołyki...szczerze podziwiam

dodaj komentarz

kolejne >