Przepis:
Masa czekoladowa:
2 jajka
1 szklanka cukru
½ szklanki oleju
1 łyżeczka sodki
2 łyżki kakao
3 łyżki powideł
1 szklanka mleka
cukier waniliowy
2 szklanki mąki
Wszystko zmiksować i wylać na blaszkę
Masa serowa:
2 jajka
½ szklanki cukru
½ masła ( rozpuszczonego)
budyń waniliowy
wiaderko sera (1 kg)
ulubiony olejek ( ja dałam trochę pomarańczowego i trochę migdałowego)
Wszystko zmiksować, wylać na ciasto czekoladowe. Piec około 1 godziny w temperaturze 180 – 200 stopni.
mocarz 2014-07-26
To ja się melduje u Was bo takiej okazji nie przegapię!
smakowitość jakich mało :)
mniaaammm
anad60 2014-07-26
ten serniczek jest po prosu POEZJA ....
ale u Ciebie to zawsze wszystko PYCHA !!!!